Közélet

2015.08.11. 14:33

Továbbra sincs közterület-felügyelőjük

Bár korábban úgy tűnt, a nyáron sikerül munkába állítani egy megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező jelentkezőt, továbbra sincs közterület-felügyelője a településnek.

K. B.

A munkakör betöltésére több ízben is pályázatot írtak ki, az első eredménytelenül zárult, bár Molnár Péter polgármester korábban afeletti reményének adott hangot, hogy tavasszal már munkába állíthatnak egy embert, akinek többek között az olyan, helyieket zavaró problémák megoldása lenne a feladata, mint a gazos, városképet rontó porták rendberakatása a tulajdonosokkal, a szabadon kóborló kutyák helyzetének kezelése.

Az állás ismételt meghirdetése úgy tűnt, meghozza a sikert, a jászberényi illetőségű pályázó azonban, hiába rendelkezett az elvárásoknak megfelelő szakképzettséggel és gyakorlattal, a szükséges egészségügyi papírokat nem tudta bemutatni, pedig csak ennyi hiányzott volna a szerződés aláírásához.
Molnár Péter polgármester elmondta, szeptemberben a testületi ülésen fogják megvitatni, hogy ismét kiírják-e a pályázatot, vagy saját berkeiken belül vállalják egy illető kitaníttatását.
Az elhanyagolt porták rendbetételén két hónapja egy 10 fős, kisebbséghez tartozó helyiekből összeállított közmunkás brigád dolgozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!