Közélet

2015.08.14. 14:36

Végre rábukkantak Marcsika nyomára?

A hatóságok már sejtik, hol bujkálhat Dobrai Sándorné, a karcagi Kun-Mediátor Kft. Marcsika néven ismert, szökésben lévő vezetője – adta hírül a Népszabadság.

Szoljon.hu

Noha a pontos tartózkodási helyéről még nincsenek információk, a rendőrség állítólag már Dobrai Sándorné nyomában van.
Az a hír járja Karcagon, hogy az Interpol körözési listáján is szereplő Dobrai Sándorné Mexikóban bujkál, azonban ezt az információt hivatalosan nem erősítették meg a hatóságok.


Dobrai Sándorné, vagy ahogy a legtöbben ismerik a kisvárosban: Marcsika, csaknem ezer embert károsított meg hónapokkal ezelőtt, amikor bedőlt az illegális pénzügyi tevékenységet végző cége. Egyes becslések szerint akár több mint tízmilliárdos lehet a kár, a hoppon maradt emberek máig hiába várnak a pénzükre.
Az Interpol és a rendőrség mellett a hitelezői is az álbróker nyomába eredtek, áprilisban két cég pénzdíjat ajánlott fel annak, aki információt szolgáltat a Kun-Mediátor Kft. sokmilliárdos csalással gyanúsított vezetőjének hollétéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!