Közélet

2016.06.03. 09:10

Kitüntetéseket adott át a COOP

Közel hetven dolgozó vehetett át elismerést csütörtökön a COOP Szolnok Kereskedelmi Zrt. ünnepségén a szövetkezet megalakulásának hetvenedik évfordulója alkalmából.

K. B.

A szolnoki Garden Hotelban megtartott ünnepségen Csepeli Lajos vezérigazgató idézte fel a múltat a COOP Szolnok cégcsoport jogelődjének, a Szolnoki Földmíves Szövetkezetnek 1946. június másodikai megalakulásától kezdve napjainkig, hangsúlyozva, hogy az elmúlt hetven év alatt mindvégig nyereségesek tudtak maradni.
– Kilenc megyében vagyunk jelen, hetvennyolc településen száznegyvenegy boltot üzemeltetünk, 1 ezer 650 dolgozónak adunk munkát, és közel kétszázezer törzsvásárlónk van – hangoztatta a vezérigazgató, aki a COOP társadalmi szerepvállalásáról, a stabilitás jelentőségéről, a vevő elsődlegességének fontosságáról is szólt.

A cégcsoport sikerét dr. Kállai Mária kormánymegbízott is méltatta, gratulálva a „példaértékű eleven hálózathoz”. Ezt követően a Szövetkezeti Munkáért járó elismerések mellett az arra érdemesek az ÁFEOSZ Elnöksége által adományozott országos kitüntetéseket is átvehették, majd az ünnepséget követő fogadáson Szalay Ferenc polgármester mondott pohárköszöntőt.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Csepeli Lajos vezérigazgató is kivette a részét a kitüntetések átadásából FOTÓ: Csabai István
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!