Közélet

2016.06.05. 11:49

Szinte az egész falu gratulált nyereményükhöz

Óriási meglepetést szereztük Szilágyi Lászlónak és családjának nyereményjátékunkkal. Mint mondják, ők még a kaparós sorsjegyen se nyertek soha, így valóban nagy örömmel fogadták, hogy ők a szerencsések az előfizetőink körében indított játékunkon.

Sz. Zs.

– Épp egy nagyszabású rendezvény zajlott a településen aznap, amikor nyertünk – meséli a feleség, Marika. – Mivel mi reggel, mielőtt elindultunk, csak bevittük, de nem olvastuk az újságot, nem értettük, mihez gratulálnak az ismerősök, barátok. Nagy volt a meglepetés, mikor kiderült, hogy mi nyertük az Új Néplap által kisorsolt tizenötezer forintos utalványt. Ráadásul mivel az elsők között mosolygott ránk a szerencse, még arról sem értesültünk, hogy egyáltalán létezik ilyen játék. Természetesen nagyon örültünk neki, hiszen még soha sehol sem nyertünk korábban. Az ilyen nyeremény pedig mindig jól jön, valószínűleg egy nagybevásárlás során fogjuk hasznosítani ezt az összeget.
Szilágyiék egyébként valóban „mindenevőnek” számítanak, gyakorlatilag mindent elolvasnak lapunkból.

– Már nagyon régen előfizetünk az Új Néplapra, mert fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan értesüljünk a térségben történt újdonságokról, érdekességekről. A férjem elsősorban a politikát olvassa, bár mindig felbosszantja magát rajta, illetve nagyon szereti a rejtvényeket. Így aztán különösen örül neki, hogy mostanában minden héten külön rejtvénymelléklet jelenik meg, ezeket mindig megfejti. Igazán kikapcsolja, pihenteti. A tizenéves gyerekeink pedig főként a recepteket figyelik, sőt rendszeresen ki is próbálják azokat, amelyek leginkább megtetszenek nekik. Jómagam pedig valóban mindent elolvasok, amit csak találok az újságban – tudjuk meg a háziasszonytól. – Annak ellenére, hogy a helyi posta vezetője vagyok, ezért munkakörömből adódóan árulom is a Néplapot, nap közben csak nagyon ritkán jut időm rá, hogy belenézzek a friss újságba. Inkább az esti órákban szoktam átolvasni, de az is előfordul, hogy csak hétvégén, az egész heti lapot összegyűjtve olvasom el. Akkor viszont alaposan átnézem, elsősorban a helyi hírekre, érdekességekre figyelek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Szilágyi Mária egyetlen lapszámot sem hagyna ki FOTÓ: Mészáros János
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!