Közélet

2016.08.10. 07:40

Állatkert egy négyéves szemével

JÓ REGGELT! Egy ismerős házaspárral másik városba kirándultunk a hétvégén a párommal. Barátaink kislányukat is magukkal hozták, a helyi állatkertet is szemügyre vettük.

kk

A majdnem négyéves Nórika lelkesen szaladgált ketrecről ketrecre, és büszkén, hangosan sorolta az általa ismert vagy ismerni vélt állatok neveit. Így lett a tapírból fekete malac, a rozsomákból pedig babamaci. A perui óriáscsótányt meglátva felkiáltott: „ilyet már láttam otthon”, mire édesanyja vörösen izzó arccal: „dehogy láttál!”.

A nap fénypontja azonban egy négylábú ketrecénél jött el, mikor Nórika édesapja közölte lányával, hogy a szemlélt állat egy jaguár. A kislány megállt, és büszkén válaszolt: „ezt már tényleg tudom, apa! Jaguár, február, március...”

JÓ REGGELT! Egy ismerős házaspárral másik városba kirándultunk a hétvégén a párommal. Barátaink kislányukat is magukkal hozták, a helyi állatkertet is szemügyre vettük. kk -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!