Közélet

2016.08.20. 10:00

Díjakat adtak át az ünnepségen

Államalapító Szent István királyunkat és kiemelkedő állami ünnepünket, augusztus 20-át méltató megyei rendezvénysorozatnak hagyományosan része a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés ünnepi megemlékezése, melyre a minap került sor a megyeházán.

Sz. Zs.

Minden esztendőben ezen ünnepség alkalmából adja át a megyei közgyűlés elnöke, Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért díjat, valamint a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Önkormányzat szakmai kitüntető díjait, illetve címeit.

Idén Jász-Nagykun-Szolnok Megyéért díjban részesült Farkas Rozika túrkevei származású nóta és dalénekes, Józsa László kunszentmártoni pedagógus, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Jászberényi csoportja, Lits László és Papp László, az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. két ügyvezető igazgatója és a mezőtúri Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tantestülete. Emellett számos szakmai díjat adtak át, többek között az Év Polgármesterévé választották Jász-Nagykun-Szolnok Megyében Kecze Istvánt, Kisújszállás polgármesterét és Zelenai Tibor Károlynét, Jászfelsőszentgyörgy polgármesterét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!