Közélet

2016.08.05. 15:15

Jövőre kinyithat a szabad strand

TÖRÖKSZENTMIKLÓS A polgármester elmondta, azon vannak, hogy jövőre már hivatalosan is megnyithasson a szabad strand.

T. A.

Mint ismert, idén Törökszentmiklós nyerte a legnagyobb csobbanásért járó Nagy ugrás díjat, melyet a WWF Magyarország hirdetett meg az élő vizeink védelme érdekében. Nyolc megye 16 települése csatlakozott a felhíváshoz. A résztvevők az újballai szabad strandon ugrottak vízbe. Markót Imre polgármester megköszönte Kovács Bencének a szervezést, és minden résztvevőnek, hogy csatlakozott az önkormányzat felhívásához.

Ennek kapcsán Serfőző István önkormányzati képviselő felvetette, hogy propagálni kellene a szabad strandra való lejutás lehetőségét, mert ezt sokan nem ismerik. Népszerűsíteni, fejleszteni kellene a partot, mert inkább sokan átjárnak a tiszapüspöki tiszai strandra. A képviselő nyitott kapukat dönget, hiszen Markót Imre polgármester ehhez hozzátette, azon vannak, hogy jövőre már hivatalosan is megnyithasson a szabad strand, az engedélyezési eljárások megkezdődtek.

TÖRÖKSZENTMIKLÓS A polgármester elmondta, azon vannak, hogy jövőre már hivatalosan is megnyithasson a szabad strand. T. A. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!