Közélet

2016.08.19. 18:45

Nyertesek: a rokonok mondták, hogy ő nyert

A havi bevásárlást mi álljuk elnevezésű játékunkban tiszasülyi előfizetőnkre is rámosolygott a szerencse.

K. B.

Hadrikné Szabó Anikó nyolc hónapos és hároméves kisgyermekével, valamint édesapjával, Szabó Lászlóval érkezett szerkesztőségünkbe, hogy átvegye a tizenötezer forintos vásárlási utalványt.
– Nem is tudtam, hogy nyertem! Falunap volt, jöttek hozzánk a rokonok, ők mesélték, hogy látták a nevem az újságban – árulta el Anikó.

– A nyereményből elsősorban bébiételt, csirkehúst szeretnék vásárolni, meg amire még épp szükségünk van. Jól jött ez a 15 ezer forint, nagyon örülünk neki! Szeretem a lapot, legjobban a horoszkópot és a recepteket. A gasztronómiai oldal, az nagyon jó!
Az újságot Anikó és férje mellett a szülei is olvassák, annál is inkább, hiszen együtt laknak.
– Édesapám kel leghamarabb, ő hozza be a lapot, így ő olvassa ki először. Utána a férjem veszi kézbe, akit legfőképp a sport érdekel. Mi meg anyuval azután szoktuk olvasgatni, miután elvégezzük a teendőinket és van szabad időnk – mondta Anikó a család olvasási szokásairól, melyhez remélhetőleg még sokáig hűek maradnak.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Nyertesünk gyermekeivel és édesapjával érkezett átvenni az utalványt FOTÓ: Csabai István
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!