Közélet

2016.09.25. 11:12

A piaci árakra is kíváncsiak

Számtalan rejtvényt megfejtett már és jó néhány alkalommal jelentkezett az alattyáni Zsinkai László és felesége különböző kiadványok nyereményjátékain, de nem volt szerencséjük. Legalább is eddig.

B. CS.

Lapunk „A havi bevásárlást mi álljuk” játékunk nyereményét, a tizenötezer forint értékű vásárlási utalványt a minap vette át a házaspár.
– Próbáltuk felidézni, hogy mikortól is járatjuk rendszeresen a megyei lapot, de a pontos dátumot már nem tudtuk – mondta előfizetőnk. – A hetvenes évek végén, a nyolcvanas évek elején már járt az újság. Nagyon örültünk, és nagyon meglepődtünk, amikor a minap értesültünk arról, hogy miénk a heti nyeremény.

Az újságban legelőször a friss híreket olvassuk el, azon belül is a községünkre, és annak környékén történt eseményekre vagyunk a leginkább kíváncsiak.
– Általában reggel olvassuk a lapot – minden nap hat óra előtt már a postaládánkban van az újság –, és nyugodtan mondhatom, hogy mindent átnézünk benne. Kifejezetten keresem a piaci árakról szóló híreket, de még a horoszkópot is elolvassuk. Gyermekeink felnőttek, kirepültek a családi fészekből, így amikor nincs sürgős munka a kertben, szívesen olvasunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!