Közélet

2016.12.12. 16:30

A család minden tagja várja az újságokat

Lapunk nyereményakciója keretében ez alkalommal a Jászapátin élő Sóti József nyerte a tizenötezer forintos vásárlási utalványt.

B. CS.

Előfizetőnk elmondta, hogy több mint egy évvel ezelőtt próbaolvasóként ismerte meg napilapunkat.
– Egyetlen más újságban sem találom meg ilyen mennyiségben, illetve ilyen gyorsan egy-egy adott esemény után lakóhelyem, illetve megyénk történéseiről szóló híreket, ezért döntöttem úgy, hogy előfizetek a lapra. Ráadásul az előfizetéshez kötötten számos színes újságot is hoz a kézbesítő rendszeresen, melyek a család minden tagja számára rendre érdekes olvasnivalóval szolgálnak. A megyei lapban a közélet hírei mellett a bűnügyekről szóló tudósításokat is mindig átböngészem reggelente.

– Nagyon korán, már reggel hat óra előtt indulok a munkába – tette hozzá olvasónk –, de már akkor a postaládában van az újság, szerintem ez is nagyon fontos, mert így már munkába menet tájékozódhatom szűkebb hazánk történéseiről.
Egyelőre a család még nem döntötte azt el, hogy mire fordítják a nyeremény összegét. Nagy valószínűséggel persze a karácsonyi bevásárláshoz jön majd jól a vásárlási utalvány – tudtuk meg Sóti Józseftől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!