Közélet

2016.12.30. 11:52

Megérte előfizetőnek lenni

Régi olvasónk nyerte lapunk egyik nyereményjátékát, melynek feltétele csak annyi volt, hogy előfizetőnek kellett lenni.

T. A.

Lapunk kiadója, a Mediaworks nyolc héten át tartó játékában számtalan nyeremény várt gazdára, az utolsó héten pedig, a karácsony alkalmából, ötvenezer forintos utalvány ütötte a szerencsés kisorsoltak markát. Köztük volt a szolnoki Faragó János is, akinek szülei is előfizetői voltak lapunknak, náluk került először nyertesünk kezébe a Néplap. Jánosnak ez volt az első nyereménye élete során, jól is jött az ünnepek környékén, kiszélesítette a lehetőségek körét. Meg is lepődött, hogy a nyertesek között szerepel...

János reggelente lapunk átolvasásával kezdi a napot, a helyi aktualitásokat, a gazdasági híreket és a sportot nagyon szereti böngészni. Korábban kapusként tagja volt a Szolnoki MÁV-MTE ificsapatának, de örök szerelme a vízilabda. Meg is jegyzi, annak jobban örülne, ha több saját nevelésű játszana a csapatban. Ugyancsak kíváncsi a helyi programokra, ezekre szeret ellátogatni.
Lapunk nyereményjátékai jövőre is folytatódnak, érdemes előfizetőnek lenni!

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Faragó János a minap vette át a nyereményutalványokat FOTÓ: Tóth András
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!