Közélet

2017.01.27. 17:30

Díjazták a diákok alkotásait is

Immár hetedik alkalommal hirdette meg a megyei önkormányzat az advent időszakához kötődő rajz és kézműves termékek pályázatát, melynek ünnepélyes eredményhirdetését tegnap tartották a megyeházán.

Szilvási Zs.

Az idei kiírás annyiban különbözött az előzőektől, hogy csak két kategóriában – rajz és kézműves termék – várták az év végi ünnepekhez és megyénkhez egyaránt kötődő alkotásokat.
Rajz kategóriában első helyezett Enyedi Zsolt István (Szolnok) lett, második helyen Szabó Zsófi és Madácsi Maja (Szolnok) végzett. Harmadik helyezett pedig Pap Bernadett (Szolnok) lett. Különdíjasok: Gyáfrás Panna (Szászberek), Tószegi Fanni (Szolnok) és Galbács Attila (Jászberény). A nagy fokú aktivitása miatt a Szandaszőlősi Általános Iskola is különdíjban részesült.

A kézműves termék kategóriát Antal Borbála (Szolnok) nyerte „Karácsonyi ablak” című szalmafonatával, második Czupp Pál (Kunhegyes) beküldött fafaragásaival, míg a harmadik Fergéné Berkesi Tünde (Szolnok) „Szent család” című mécstartójával. Különdíjas Tóth Fruzsina (Szászberek) „Házikó” című alkotásáért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!