Közélet

2017.01.31. 11:55

Késnek a vonatok a hatvani és szolnoki vonalon

Felsővezeték-hiba miatt késnek a vonatok a Budapest-Hatvan és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon kedden - közölte a Mávinform.

MTI

A közlemény szerint Rákos és Kőbánya felső között reggel annyira megrongálódott a felsővezeték az egyik vágány fölött, hogy azt csak az éjszakai órákban tudják helyreállítani, amikor nem járnak a vonatok.

Ezért keddre a hatvani és szolnoki vonalon korlátozásokat vezettek be: a Budapest-Keleti-Gödöllő, illetve a Budapest-Keleti-Sülysáp útvonalon közlekedő helyi vonatok ideiglenesen kimaradnak a menetrendből.

Helyettük a távolsági, zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő békéscsabai vonatok kerülő útvonalon, Budapest-Keleti-Ferencváros-Kőbánya-Kispest-Cegléd-Szolnok érintésével, hosszabb menetidővel közlekednek – írja az MTI.

FRISS:

Megszűnt a korlátozás a Budapest-Hatvan és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon. A felsővezeték-hibák nagy részét helyreállították a szakemberek éjjel, így szerdától már nem lesznek korlátozások a hatvani és az újszászi vasútvonalon - közölte a Mávinform.

A közlemény jelezték, a kora reggeli órákban még néhány járat esetében 10-15 perces késésekre számítani lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!