Közélet

2017.01.14. 11:30

Vérző férfi kért segítséget a rendőröktől

Egy 42 éves, erősen vérző férfit besenyszögi otthonában láttak el a rendőrök, majd kórházba indultak vele.

Szoljon.hu

Lakásában vérző férfi kért segítséget a rendőrségtől pénteken este. A sérült a helyszínre érkező körzeti megbízottaknak elmondta, az áramszünet miatt sötét volt otthonában, belenyúlt a szobaajtó törött üvegébe és megvágta a jobb karját.

A körzeti megbízottak látták, a csukló közeli seb erősen vérzik, a vér átitatta a hevenyészve rátekert kötést. A rendőrök nyomókötést tettek a négy centiméter hosszúságú vágásra, és értesítették a mentőszolgálatot. A mentők jelezték, jelentős pillanatnyi leterheltségük, és az erős havazás miatt nehezen járható utak miatt várhatóan csak hosszabb idő alatt tudnak eljutni a településre, ezért a rendőrök a szolgálati gépjárművel indultak a sérülttel a szolnoki kórházba.

Rövidesen, Szolnok belterületén találkoztak az eléjük irányított mentőkkel, akiknek átadták a férfit.
A rendőrség tevékenység-irányítói értesítették az áramszolgáltatót az áramszünetről, a közútkezelőt pedig az útviszonyokról – értesítette honlapunkat a megyei rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!