Közélet

2017.06.14. 18:45

Cél, hogy hatékonyabbá váljon az ismeretszerzés

Két új Samsung SMART School okos-tantermet adtak át szerda délután a jászfényszarui IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Banka Csaba

Az első hazai Samsung SMART School ugyancsak Jászfényszarun nyílt meg 2013-ban. A pedagógusok sajátították el az okoseszközök tanórai használatának módszerét, az élményszerű oktatás digitális eszköztárának hatékony alkalmazását.

Az immár önkormányzat által működtetett, Rimóczy kastély tantermei mellett most a fényszarui iskola két épületében is egy-egy újabb okos-tantermet adtak át a koreai világcég támogatásával.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Vargáné Dobák Tünde vezetésével mutatták be a fényszarui diákok a gyakorlatban is az okos-tanterem működését. | Fotók: Banka Csaba
[/caption]


Az átadó ünnepség résztvevőit Lovászné Török Magdolna, az iskola igazgatója köszöntötte, megköszönve a cég és az önkormányzati támogatást. Győriné dr. Czeglédi Márta, Jászfényszaru polgármestere és dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyarország elnöki tanácsadója is üdvözölte az új termek felszerelését. Hangsúlyozták, hogy a tantermek létrehozása kizárólag csak egy újabb lehetőség ahhoz, hogy még hatékonyabbá és élményszerűbbé váljon az ismeretszerzés.  




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!