Közélet

2017.06.29. 17:30

Új tiszt a Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományában

Pintér Sándor tűzoltó hadnaggyá nevezte ki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatóságra Maródi Tamás tűzoltó zászlóst.

Szoljon.hu

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotó: Jóri András BM OKF/ katasztrófavédelem.hu
[/caption]

Június 27-én tizenketten vehették át elsőtiszti kinevezésüket, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén számosan kerek születésnapjuk miatt kaptak ajándéktárgyat, rajtuk kívül többen – köztük a mentőszolgálat öt tagja – elismerő oklevelet vehettek át a HUNOR újraminősítésében végzett munkájukért.

Pintér Sándor tűzoltó hadnaggyá nevezte ki a Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatóságra Maródi Tamás tűzoltó zászlóst. Az elismerések átadását követően a főigazgató először a frissen fogadalmat tett tisztekhez fordulva úgy fogalmazott, legyen ez a nap mindannyiuk számára emlékezetes, az esküjükben foglaltakat pedig egész pályafutásuk alatt tartsák be.

Góra Zoltán hozzátette, a tisztté válás, a szakmai fejlődés hosszú folyamat, a tábornok a megyei katasztrófavédelmi igazgatókat arra kérte, hogy e folyamat során végig segítsék, támogassák az ifjú kollégákat - tájékoztatta a szoljon.hu-t S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!