JÁSZIVÁNY

2017.07.14. 09:20

Jó kis nyári időtöltés volt a játszóhét programja Iványon

Közös programot szervezett a Jásziványért Egyesület a helyi önkormányzattal a településen, illetve a környéken élő diákok számára.

Banka Csaba

A fazekasság alapjaival ismerkedtek a gyerekek

Forrás: Beküldött fotó

A nyári játszóhét egész napos rendezvényeire a nem helybeli résztvevőket a falu kisbuszával szállították. Az elmúlt héten megtartott napközis foglalkozások alkalmával a fiataloknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyenek kézműves programokon, számos sportrendezvényen.

Kipróbálhatták ügyességüket a kerékpáros feladatokkal, meggyőződhettek KRESZ-tudásukról vagy épp a korongozás alkalmával agyagedényeket készíthettek. Sütöttek pogácsát, és az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteiket is bővíthették a résztvevők. Az egyhetes programsor részeként kerékpártúrát is szerveztek a diákoknak.

A fazekasság alapjaival ismerkedtek a gyerekek
Forrás: Beküldött fotó

Tari András polgármester honlapunknak elmondta, hogy szándékaik szerint az elkövetkező években is megszervezik a családias hangulatú, kellemes kikapcsolódást lehetővé tevő, nem mellékesen pedig a játszva tanulást segítő­ programsorozatot a gyerekek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!