KUNSZENTMÁRTON

2017.09.08. 18:45

Az új módszertannal a sikerélmények hatásának kihasználását képzik

A Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában idén ötszáz tanuló kezdte meg tanulmányait 22 osztályban.

A tanévnyitó ünnepségen Takácsné Szilágyi Erzsébet igazgató elmondta: a tanév legfontosabb változása a Komplex Instrukciós Program bevezetése minden osztályban. A módszertan alapját a csoportok adta előnyök, a sikerélmények és a tanulók egymásra gyakorolt fejlesztő hatásának kihasználása képezi.

Elhangzott, tavaly óta az 5. és 6. évfolyamban a testnevelés tantárgyon belül úszás- és társastáncoktatást tartanak, melyek idén is folytatódnak.

Wenner-Várkonyi Attila polgármester bejelentette: a Széchenyi épületben tankerületi forrásból több mint 6 millió forint ráfordítással elkészült nyáron a vizesblokkok felújítása.

Ötvenmillió forintos pályázati forrásból pedig a Széchenyi épület konyha feletti részét építik be, valamint az emeleti folyosót újítják fel. Az általános iskolai tanévnyitó egyben a rajziskolai tanév megnyitója is.

A rajziskola székhelye a későbbiekben az említett új épületrészben lesz.

J. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!