KENDERES

2017.09.11. 09:31

Kenderes új aljegyzője szereti a kihívásokat

Pályázata alapján augusztus 4-től Koncz Éva látja el az aljegyzői feladatokat.

Koncz Éva aljegyző

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Iskoláimat a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karán, igazgatásszervező szakon és a DE Állam- és Jogtudományi Karán, közigazgatási mesterszakon végeztem, közbeszerzési referens végzettséggel és közigazgatási szakvizsgával is rendelkezem. Tizenkét éve dolgozom Kenderes Város Polgármesteri Hivatalában – mondja Koncz Éva.

– Munkakörömbe eleinte a közbeszerzésekkel kapcsolatos ügyintézés tartozott, majd átvettem a szabálysértési ügyeket is. 2012-ben született meg első gyermekem, Zsombor, majd 2015-ben kislányom, Nóra.

– Szeptember óta mindketten a helyi óvodába járnak. Tavaly májusban anyakönyvvezető kolléganőm helyettesítésére kértek fel.

– Eleinte részmunkaidőben dolgoztam, s amikor a lányom bölcsődés lett, visszatértem teljes munkaidős foglalkoztatásba.

Koncz Éva aljegyző
Fotós: Daróczi Erzsébet

– Sokat köszönhetek a családomnak, a helyi óvoda és a kisújszállási városi bölcsőde dolgozóinak, hogy a munkába visszatérésem zökkenőmentes volt gyermekeim számára – állítja Éva, akinek feladata többek közt a pályázatokkal kapcsolatos ügyintézés és az igazgatási és szervezési osztály vezetése is.

– Dr. Gaszparjan Karen jegyzővel arra törekszem, hogy munkatársaink és az ügyfelek is bizalommal fordulhassanak hozzánk. A sok munka mellett igyekszem minél több időt tölteni párommal és a gyermekeimmel is.

D. E.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!