Fegyvernek

2017.09.05. 09:27

Kitüntetéseket vehettek át a Fegyverneki Horgász Egyesület tagjai

Három egyesületi tag is kitüntetésben részesült a Közép-Tisza-vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének küldöttközgyűlésén.

A Fegyverneki Horgász Egyesület képviselői a Közép-Tisza-vidéki Horgász Egyesületek Szövetségének küldöttközgyűlésén vettek részt a közelmúltban Szolnokon. Az éves munka értékelésén kívül tisztújító-választás is a napirenden szerepelt.

A küldöttek szavazata alapján Fialka György lett a szövetség elnöke a következő öt évre. Felkérésére Tukarcs Istvánné továbbra is a szövetség segélyezési bizottságának tagja marad.

A horgászegyesület kiemelkedő munkája elismeréseként három vezetőségi tag Egyesületi munkáért kitüntetésben részesült a megyei gyűlésen. Pfeiffer Vilmos, az egyesület titkára, Földvári László, a fegyelmi bizottság elnöke és Demeter János, a felügyelő bizottság tagja vehette át a szövetség elnökétől a díjat többéves eredményes munkája jutalmaként.

További hír az egyesület háza tájáról, hogy a közelmúltban megkezdődtek a haltelepítések. A Fegyvernek Városüzemeltetési Intézmény huszonöt mázsa pontyot telepített az Alsóréti Holt-Tiszába, tudtuk meg Tukarcs Istvánnétól, a Fegyverneki Horgász Egyesület elnökétől.

Czakó Nóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!