NYEREMÉNYJÁTÉK

2017.09.12. 10:28

„Tiéd a döntés!”: kisorsoltuk játékunk nyerteseit – VIDEÓ

Kiemelt feladatának tartja a megyei rendőr-főkapitányság az ittas járművezetés elleni küzdelmet, ezért az elmúlt időszakban több akciót is szervezett.

A Tiéd a döntés! elnevezésű kampány során elkészült egy figyelemfelkeltő, megelőzési plakát, mely felkerült Szolnokon több helyi járatú autóbusz hátuljára is, valamint óriásplakát formájában a megye több településén is kihelyezték a közutak mellé.

Kosztyó Gábor és kollégái mutatják az új akció plakátját
Fotós: Csabai István

Ehhez a kampányhoz csatlakozott az Új Néplap, és a megyei rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottságával közösen elindítottak egy nyereményjátékot.

Augusztusban, összesen hat alkalommal furcsán elhelyezett, de jól észrevehető szavakat rejtettünk el az újság hasábjain, baleset-megelőzési tanácsokkal kiegészítve. Ezeket az elrejtett szavakat kellett az olvasóknak ­kivágni, összegyűjteni, alkotni belőle egy értelmes mondatot és eljuttatni a szerkesztőségünkbe vagy a megyei rendőr-főkapitányságra.

A helyes sorrendbe állított szavak a bizottság bale­set-megelőzési szlogenjét adták ki, mely így hangzik:

„Válassz, kivel utazol, ha van benned drog vagy alkohol.”

Összesen százöt helyes megfejtés érkezett szerte a megyéből, levélben és e-mailben egyaránt, melyek közül tegnap az Új Néplap munkatársa Kálmán Amanda századossal, a megyei rendőr-főkapitányság bale­set-megelőzési bizottságának szakemberével közösen kisorsolt tíz beküldőt.

A nyerteseket pénteken délelőtt tizenegy órára várják a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol kiderül, hogy közülük ki nyerte meg a fődíjat, a minden szükséges tartozékkal felszerelt felnőttkerékpárt, a többi nyertes pedig értékes kerékpáros-felszereléseket tartalmazó ajándékcsomaggal térhet haza.

A szerencsés nyertesek:

Antal Anita, Jászladány

Botosné Papp ­Enikő, Kun­hegyes

Csók ­Mihályné, Zagyvarékas

Dora ­Bernadett, Török­szentmiklós

Kecse ­Tamás, Tisza­földvár

Kiss Zoltán, Szajol

Mondzingerné Fási Zsuzsanna, Szajol

Pápai János, Szolnok

Sipos Józsefné, Tiszaderzs

Zagyi Mihály, Szolnok

Czakó Nóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!