Szolnok

2017.10.11. 12:38

Mostantól feleannyiért parkolhatunk a Hetényi Géza Kórház területén

Jelentős mértékben csökkentek a megyeszékhely Hetényi Géza kórházának területén fizetendő parkolási díjak.

Amint arról Papp Gyula, a biztonságszervezési csoport vezetője tájékoztatott, gyakorlatilag felére csökkent a fizetendő összeg.

Továbbra is az első fél óra parkolás ingyenes a kórház területén, ezt követően azonban a korábbi, negyedóránként fizetendő ezer forint helyett immár félóránként kell ezer forintot fizetni.

Ugyancsak módosult a mozgáskorlátozott-igazolvánnyal rendelkezőkre érvényes szabály. Korábban ők négy órán keresztül parkolhattak az intézmény udvarán, most viszont már időkorlátozás nélkül tartózkodhatnak a területen.

Nem változtak ugyanakkor az úgynevezett külső parkoló díjai a hétemeletes épület előtt – hívta fel rá a figyelmet Papp Gyula csoportvezető.

Ott továbbra is a városi díjszabás, illetve a parkolóbérletek érvényesek.

Mindezzel párhuzamosan a kórház dolgozói számára meghatározott parkolási szabályok is módosultak, egy valami azonban nem változott: az intézet területén csak úgy szabad parkolni, hogy a mentőforgalmat továbbra se akadályozzuk!

Szilvási Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!