KISÚJSZÁLLÁS

2017.11.20. 14:44

A megyei közgyűlés elnöke szerint fontos visszaküldeni a nemzeti konzultációs kérdőívet

Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke péntek este a kisújszállási művelődési központban tartott fórumot.

– Mindenképpen jelezni kell a ­brüsszeli bürokraták és a nemzetközi közösség részére, hogy Magyarországnak és a lakosságnak egyértelmű álláspontja van arról, hogy nem akarunk kötelező betelepítési kvótát. Ezért fontos visszaküldeni a nemzeti konzultációs kérdőívet – mondta Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke péntek este a kisújszállási művelődési központban tartott fórumon.

– Arra biztatok mindenkit, hogy küldje vissza a kérdőívet, hogy amikor a miniszterelnök a magyar emberek érdekében Magyarország védelméről beszél migránsügyben és azt mondja, elutasítjuk a migrációt, akkor tényleg tudja azt mondani, ez nem az én véleményem pusztán, hanem a magyarok aktív része itt áll mögöttem – hangsúlyozta Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős miniszter.

– Láthatjuk, hogy ahol elfelejtettek védekezni, milyen társadalmi konfliktusokat okoz. Mi azt mondjuk, mindenkin segítünk, otthon.

Ne mi tartsuk el, tanítsuk meg otthon dolgozni, adunk hozzá segítséget, technológiát, hogy otthon tudjanak boldogulni.

D. E.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!