Kuncsorba

2017.12.15. 14:40

Kényelmesebb környezetet nyújt a megújult kuncsorbai szociális központ

A megye uniós beruházásai közül elsők között zárult le Kuncsorba szociális alapszolgáltatási központjának felújítása.

Az átadás ünnepélyes pillanata

Forrás: Beküldött fotó

A mintegy húszmillió forintos fejlesztést követő ünnepségen dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott, Boldog István, a térség országgyűlési képviselője, Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Rédai János polgármester avatta fel a megújult épületet.

– Rendkívül fontosnak tartom, hogy a nyugdíjaskorúak megfelelő körülmények között töltsék mindennapjaikat, ez pedig egy olyan fejlesztés, amelynek köszönhetően komfortosabb, kényelmesebb környezetet sikerült teremteni számukra – emelte ki köszöntőjében Boldog István.

A beruházásnak köszönhetően energetikailag teljesen megújult az épület, külsőleg és belsőleg egyaránt új arculatot kapott, illetve megvalósult az akadálymentesítés is.

Az átadás ünnepélyes pillanata
Forrás: Beküldött fotó

A megújuló konyha maximálisan kiszolgálja a helyi szociális étkeztetésben résztvevők igényeit, javítja az alapszolgáltatás minőségét és nem utolsósorban hozzájárul a konyhai dolgozók létszámának bővüléséhez.

Sz. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!