KENDERES

2017.12.30. 18:32

Robot Robi Kenderesen is tarolt a gyerekek körében

A december az advent jegyében telt a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Liliom Óvodában – tudtuk meg Nagyné Lenge Margit igazgatótól. A sort mesemondó verseny nyitotta a városi könyvtárban.

Az alsósokhoz Robot Robit is elhozta Tóth Éva

Forrás: Beküldött fotó

– Mikulásajándékként az Egyszervolt Mesezenekar érkezett az alsósokhoz és az óvodásokhoz. Karácsony előtt Futóné Fodor Edit, Ladányiné Oros Ibolya és Kis Nóra pedagógusok, valamint Vincze Rita szülő kézműves termékeiből válogathatott, aki támogatójegyet vásárolt az iskolai alapítvány javára – mondta a vezető.

Nagy sikere volt a robotos napnak is, melyet az alsósoknak Tóth Éva rendőr törzszászlós, a Karcagi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály baleseti helyszínelő-vizsgálója tartott.

A különleges vendég, Robot Robi segítségével ismerkedtek a gyerekek az egyenruhások munkájával, a biztonságos közlekedés alapvető szabályaival.

Az alsósokhoz Robot Robit is elhozta Tóth Éva
Forrás: Beküldött fotó

Az advent jegyében pedig a katolikus templom „Karácsony hangjai” városi rendezvényen nagy sikerrel léptek fel az iskola és óvoda tanárai, diákjai. Az évet karácsonyi lelki nappal zárták.

D. E.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!