LOPÁS

2017.12.08. 10:28

Újabb háztetőlopás – ezúttal egy miklósi házat bontott meg egy huszonéves fiatal

Alig néhány hete volt szó róla, hogy a Szolnoki Törvényszék jogerősen elítélt egy fiatal férfit, aki a tulajdonos engedélye nélkül lebontotta és eladta egy mezőtúri családi ház melléképületének tetőszerkezetét.

A napokban egy másik, hasonló ügyben született jogerős ítélet, de a vádlott egy másik huszonéves fiatal, a helyszín pedig egy másik Jász-Nagykun-Szolnok megyei város: Törökszentmiklós volt.

A Szolnoki Járásbíróság 2017. december 5-én meghozott, aznap jogerős ítéletében szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal, helyiséghez tartozó bekerített helyre a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétsége miatt 110.000 Ft pénzbüntetésre ítélte egy 24 éves büntetlen előéletű fiatalembert.

A fiatal felnőtt 2017. január 9-én este 22 óra 30 perc körüli időben, a kerítésen átmászva bement az egyik törökszentmiklósi családi ház udvarára, felmászott a melléképület tetejére, ledobálta a tetőcserepeket, majd leszaggatta és elvitte a tetőléceket – tájékoztatta honlapunkat a Szolnoki Törvényszék Sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!