TISZA-TÓ

2019.05.12. 16:20

Evezőt és fakanalat ragadtak a megye és a régió rendőrei

Tizennyolc csapat részvételével idén is megrendezték a Tisza-tavi Rendőr Triatlont május 10-én, a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban. Ötödik alkalommal jöttek össze egy eseménydús, baráti hangvételű, sportos napra a Jászkunság és a környező megyék egyenruhásai.

Hagyományosan a főzőverseny és a különféle sportesemények voltak a rendőrtriatlon középpontjában. Ki a főzőtudományát, ki a rátermettségét mutatta meg a nap folyamán.

Az erősebbek rendőrautó tolásban és sárkányhajó versenyben, az ügyesebbek más sportágakban, különféle ügyességi csapatfeladatokban vetélkedtek.

– Az idő remélem kegyes lesz hozzánk – kezdte köszöntőjét Halmai Ferenc rendőrezreses, a szervező Tiszafüredi Rendőrkapitányság vezetője. Bizakodása nem volt előzmény nélküli, tekintve az egészen április vége óta tapasztalható őszi időjárást. Ugyanakkor aznap igazi napos, kellemes tavaszi idő kísérte a programot.

A szervező köszöntője után Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Ujvári Imre polgármester szólt a jelenlévőkhöz. Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívántak a csapatoknak. A főzőversenyre nevezett ételeket idén is Dr. Simon Tamás rendőr dandártábornok és Csetneki László zsűrizte.

Érkeztek csapatok a megye és az ország több pontjáról, legtávolabbról például Győrből. Képviseltette magát a megyei rendőr-főkapitányság, a megye több kapitánysága, a környező megyék kapitányságai, valamint a rendőrség társzervezetei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!