Kultúra

2010.04.09. 10:55

Programok a megyéből

Buli, zene, koncertek

Szoljon.hu

BULI
Törökszentmiklós. A Városi Művelődési Központ pódiumtermében április 10-én a Taliga kampani bemutatja „Taligablúz — BalatonTaliga” műsorát. A rendezvényre a belépés díjtalan.
Szolnok. Az Ifjúsági Házban április 9-én 20 óra 30-tól a Kiscsillag! Vendég: Hangmás. Kapunyitás 19 óra 30 órakor.

BENKÓ-EST
Szolnok. A Benkó Dixieland Band koncertje április 12-én, hétfőn este hét órától lesz hallható az Aba-Novák Kulturális Központban.

KONCERT
Jászárokszállás. A Kertbarát Kör házi borversenyt rendez április 10-én 16 órától a Petőfi Művelődési házban. Ugyanitt, az Élettér Klubban április 13-án 15 órakor a csipkeverés iránt érdeklődők tartanak foglalkozást, Kaszab Lászlóné vezetésével.

KIÁLLÍTÁS
Abony. Győrbíró Enikő keramikus művész vándorkiállítása látható az Abonyi Lajos Múzeumi Kiállítóhelyen (Vasút u. 16.) április 14-ig.
Szolnok. A Tiszaparti Gimnáizum és Humán Szakközépiskolában Csőke Erzsébet alkotásai, „30 év tükre” című jubileumi kiállítása látható. Basa Anikó képzőművész alkotásainak kiállítását tárják a látogatók elé  a Szolnoki Művésztelep-Kert Galérián. Az alkotások április 18-ig  — keddtől vasárnapig 10 és 16 óra között vagy egyeztetés szerint — tekinthetők meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!