Kultúra

2013.10.29. 09:50

Óriási sikert aratott Kocsis Tibor

Jelentős érdeklődés kísérte Tiszavárkonyban az Őszi Sanzon Kulturális Rendezvényt.

K. B.

A településen 2006-ban szerveztek utoljára hasonló jellegű programot, így nem meglepő az sem, hogy többen szerettek volna jelen lenni, mint ahány férőhelyet a helyszínként szolgáló tornaterem biztosítani tudott.
Délután öt órától a tiszavárkonyi mazsorettek, a helyi óvodások, a Rákóczi Néptáncegyüttes, majd Jándi István és táncosai gondoskodtak színvonalas produkciókról. Fergeteges sikert aratott a sztárvendégként meghívott Kocsis Tibor, az X-Faktor 2011. évi győztese, aki előadását követően az autogramkérők rohamát is hősiesen állta.


A műsorszámokat éjszakai nosztalgiabál követte, melyet hajnali kettő óráig terveztek, ám még ezután is jó darabig húzták a talpalávalót, ami jól tükrözi a jelenlévők hangulatát. A rendezvényen jelen volt dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő, valamint Rákóczifalva önkormányzatának vezetői is.
Mészáros Zoltán, Tiszavárkony polgármestere elmondta, sokan máris afelől érdeklődnek, mikor lesz a következő rendezvény, így mostani tapasztalataikat kiértékelve és anyagi lehetőségeiket megvizsgálva szilveszteri bál tervén gondolkodnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!