Kultúra

2015.05.05. 09:35

Kelet-Magyarország egyik legjobb versenye

Negyedik alkalommal rendezték meg Mezőtúron a Kner Egyesület szervezésében a VIII. Kner Kupa – „C” és „B” Tíztánc Országos Bajnokságot.

Munkatársunktól

Ezzel párhuzamosan zajlott a második alkalommal meghirdetett II. Mezőtúri Művészeti Iskolás Táncverseny, melyet a Kner Egyesület és a Bárdos Lajos Művészeti Iskola közösen bonyolított le. Az egész napos verseny keretében klubközi versenyek és szabadidősport versenyek is zajlottak. A közel ezer fős rendezvényre több mint háromszázötven nevezés érkezett, így Kelet-Magyarország egyik legszínvonalasabb táncversenyét láthatták mindazok, akik ellátogattak a nap folyamán a rendezvényre.



A klubközi és szabadidősport versenyek után, ünnepélyes keretek között léptek parkettre az országos bajnokságon induló párosok. Egy különleges versenyszám is zajlott az esti órákban, egy meghívásos latin verseny, mely hatalmas közönségsikert aratott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!