Kultúra

2017.04.10. 15:32

Az igazgató mentett darabot

A 2016/17-es színházi évad utolsó bemutatóját láthatta péntek este a publikum. A Balázs Péter rendezésében színpadra vitt Naftalin című darabot humor és jókedv fűszerezte.

H. G.


Heltai Jenő bohózata már az előzetes beharangozók alapján is remek kikapcsolódást vetített elő. Ez nem meglepetés, mivel a történet pikáns elemekkel tarkított, amelyekben a férfi-nő kapcsolatnak komikus jellemvonásait fedezhette fel a nagyérdemű.

A zárópremieren is ismert színészek garantálták az előadás színvonalát. A teljesség igénye nélkül a szereplők közt üdvözölhettük Molnár Nikolettet, Kertész Marcellát, Fodor Zsókát, Barabás Botondot és Dósa Mátyást.

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Barabás Botond és Balázs Péter a szórakoztató darab egy jelenetében | Fotó: Csabai István
[/caption]

A közönség szemmel láthatóan készült az utolsó bemutatóra. A premiert az tette még emlékezetesebbé, hogy Karczag Ferenc szerepébe Balázs Péter ugrott be, méghozzá remekül!

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Pogány Jánosné és Kalász János a zenés darabokat kedveli. Mindketten nagyon várták már a „Naftalin”-t | Fotó: M. J.
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Dankó Zsuzsanna és Fekete Miklós először jött el együtt a Szigligeti Színházba. A könnyedebb és a történelmi darabok iránt érdeklődnek | Fotó: M.J.
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Baranyi Brigitta és Kissné Szikszai Mária már négy éve lelkes tagjai a Szigligeti közönségének | Fotó: M. J.
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="640"] Édelmann András és Balláné Kiss Ágnes tavaly nyár óta látogatói a színháznak. Rendkívül örültek, hogy újra itt lehettek, nagyon várták az előadást | Fotó: M. J.
[/caption]


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!