Kultúra

2017.04.02. 14:10

Karcagi lány lett a Nagykunság Szépe

A Déryné Kulturális Központban szombaton rendezték meg a XXII. Nagykunság Szépe Szépségversenyt. A versenyt dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a rendezvény fővédnöke nyitotta meg.

Daróczi Erzsébet


Egy klip erejéig bemutatkozott a feltörekvő fiatal karcagi zenekar, a Brain  Drain is. A döntőbe jutott 12 - karcagi, szolnoki, zákányszéki, dányi, abádszalóki és kecskeméti - lány először utcai ruhában, majd fürdőruhában és harmadszor estélyiben állt a zsűri elé, melynek elnöke Rédei István, társelnöke Keller György (villányi Keller Pincészet) és Kovács Szilvia, Karcag alpolgármestere volt.

A jó hangulatról az est során Pál Dénes énekes, Somogyi András stand up humorista és a szolnoki Free Feelings Hip-Hop tánccsoport országos bajnokai gondoskodtak.
A zsűri döntése értelmében a verseny végén a 20 éves karcagi Papp Bernadett (középen) fejére került a korona. Első udvarhölgye, azaz a második helyezett az abádszalóki 23 éves Boldogh Boglárka lett (a képen jobbra), a második udvarhölgy, azaz a harmadik helyezett a 17 éves Purzsa Violetta lett (a képen balra), aki Dányból érkezett a versenyre.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Fotó: Daróczi Erzsébet
[/caption]

A királynő, aki fodrászként dolgozik szülővárosában, nem számított ez első helyre:- Violettával fogadtunk ki lesz az első, én rátippeltem - mondja Bernadett. Még soha nem indultam szépségversenyen, most anyukám és a barátaim biztattak, hogy induljak. Most a koronával a fejemen nagyon meg vagyok hatódva - árulta el a királynő, aki számára a szépség fogalma nem megfogható.
- Mindenkinek más a szép és a csúnya, én a természetesség híve vagyok. Szeretek sütni főzni, takarítani, s lassan szeretnék elköltözni a szüleimtől. Kedvenc színem a piros, bár ma nem volt rajtam semmi ilyen. Nagyon szeretek sportolni, naponta eljárok edzeni - mondja meghatottan a királynő, aki 172 centi magas és 62 kilogramm.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!