Kultúra

2017.06.24. 13:29

Ötödjére is: Szeretem Szolnokot! pályázat

Immár ötödik alkalommal várja az önkormányzat a Szeretem Szolnokot! című pályázatra beérkező munkákat, olyanokat, amelyek egy- egy kedves szolnoki pillanatot vagy hangu­latos helyet mutatnak be különböző technikákkal.

Molnár-Révész Erika



A népszerű megmérettetés kapcsán a korábbi években gyermekek és felnőttek mondták el versben, dalban, fotók vagy festmények segítségével, mit jelent számukra a Tisza-parti város.
A kiírás szerint a téma olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, egy-egy ­városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmas arra, hogy erősítsék az itt élők és a turisták városhoz való kötődését.


[caption id="" align="alignright" width="225"] Az egyik tavalyi pályamunka, Kontra Elisabeth műve
[/caption]A tetszőleges technikával készült, de digitálisan is beküldhető pályaműveket ­augusztus 16-ig déli tizenkét óráig lehet beküldeni, nevezési díj nincs.

Az öttagú szakmai zsűri által kiválasztott három-három legjobbnak ítélt alkotás ­mellett a közönség által legjobbnak tartott pályázót is értékes nyereményekkel jutalmazzák, a legjobb alkotások bekerülhetnek a megyeszékhelyt népszerűsítő kiadványokba.
További részletekről a megyeszékhely honlapján lehet tájékozódni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!