Lemezkritika

2006.09.10. 18:05

Paris Hilton: Paris Hilton

A szállodalánc-örökös Paris Hilton kisasszony most énekesként lépett elő. A Hilton névről sokaknak a híres szállodalánc jut az eszébe. Ám most a tulajdonos örököse, az eddig jórészt a divat, a modellkedés, a címlapfotók és a valóságshow-k (no meg az ezekkel járó luxusélet) területén mozgó Paris Hilton kipróbálta magát a zenében is mint énekesnő.

Baranyi György

Az igazán szemrevaló szőkeség bemutatkozó albuma tulajdonképpen nem is rossz, sőt! Igaz, számosan vannak, akik leszólják énekesi képességeit (mondjuk valóban nem lesz belőle új, nagy felfedezett), de valljuk be, ennél százszorta rosszabb énekesek mozognak a pályán és lesznek belőlük „sztárok”.

Nyerj a szoljon.hu-val!

Nyerd meg Paris Hilton bemutatkozó albumát! Azok közül, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, egy valaki hazaviheti a lemezt!

Melyik számára készült videóját tették Paris Hiltonnak tiltólistára Indiában?

1. Turn It Up

2. Jewels

X. Stars Are Blind

A válaszokat a [email protected] címre várjuk! Az e-mail-ben tüntessétek föl pontos címeteket és elérhetőségeteket!

Az album számait bizony nyugodtan felvállalhatná bármely klubzenei, hip-hop, dancepop előadó, hiszen a szerzők és a producerek nem kis nevek: mind olyanok, akik már letették névjegyüket a szakmában (olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint Rihanna, Pink, Kelly Clarkson, Gwen Stefani vagy éppen Christina Aguilera). Paris Hilton hangja jól illik az olyan számokhoz, mint a máris slágerré vált Stars Are Blind(Indiában a cenzorok az ehhez készült videót máris betiltották, mondván, túlzottan erotikus) vagy a Turn It Up, de kimondottan élvezetes a Fat Joe és Jadakiss közreműködésével előadott Fightin’ Over Me. Ugyancsak izgalmasra, érzékire sikeredett a Rod Stewart-féle Do Ya Think I’m Sexy című diszkósláger feldolgozása. Bár az albumon lehet érezni áthallásokat Madonnától vagy Gwen Stefanitól, de ez elviselhető mértékű. Egy gond azért mindenképpen van: Paris élőben nem fogja előadni a dalokat, és sajnos promóciós koncerteket sem tervez. Pedig a férfiszemek csípnék a dolgot...
(Paris Hilton: Paris Hilton. Kiadó: Warner Records)

Számlista:
1. Turn It Up
2. Fightin’ Over Me (featuring Fat Joe and Jadakiss)
3. Stars Are Blind
4. I Want You
5. Jealousy
6. Heartbeat
7. Nothing In This World
8. Screwed
9. Not Leaving Without You
10. Turn You On
11. Do Ya Think I’m Sexy

A Hilton névről sokaknak a híres szállodalánc jut az eszébe. Ám most a tulajdonos örököse, az eddig jórészt a divat, a modellkedés, a címlapfotók és a valóságshow-k (no meg az ezekkel járó luxusélet) területén mozgó Paris Hilton kipróbálta magát a zenében is mint énekesnő. Baranyi György Nyerj a szoljon.hu-val! Nyerd meg Paris Hilton bemutatkozó albumát! Azok közül, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, egy valaki hazaviheti a lemezt!

Melyik számára készült videóját tették Paris Hiltonnak tiltólistára Indiában?

1. Turn It Up

2. Jewels

X. Stars Are Blind

A válaszokat a [email protected] címre várjuk! Az e-mail-ben tüntessétek föl pontos címeteket és elérhetőségeteket! -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!