Magazin

2014.11.28. 10:43

A Tarot válaszol

Címkék#EZONA

A Tarot minden életterületre vonatkozóan tud hasznos tanácsot adni- legyen szó akár párkapcsolati, karrierrel, anyagiakkal, egészséggel kapcsolatos, vagy önismereti, lelki kérdésekről.

Nagy Éva

A kártya üzenete útmutatás, nem jövendölés. A Tarot segít a tájékozódásban, de végül nekünk kell eldönteni, merre indulunk.

Legújabb interaktív rovatunkban olvasóink sorsuk alakulásáról kérdezhetik a Tarot kártyát. Leveleiket az alábbi címekre várjuk:
[email protected], vagy 5000 Szolnok, Mészáros Lőrinc utca 2.
Jelige: „ A Tarot válaszol”
Szeretettel várom kérdéseiket!

 

Kedves Éva!

Nem régen váltam el,  azóta már van új párkapcsolatom. Mit mutat a kártya, hogy alakul ez a párkapcsolat, van-e hosszabb távú lehetősége?
 Volt férjemmel közös tartozásaink vannak, amiket eddig csak egyedül rendeztem, de most már csak akkor rendezem, ha fizeti a felét. Mit várhatók?
Meg menthető-e a volt közös lakásunk, ha máshogy nem a gyermekeimnek?
 Valamint van egy problémás ügyem, amiben kezességet vállaltam, de sajnos aki a hitelt felvette nem fizet, ezért a pénzintézet tőlem vonja  a fennálló tartozást.
A hölgy folyamatosan igérgeti, hogy  rendezi felém az általam kifizetett összeget! Van ennek valóság alapja?
 Várom a válaszát!
 Üdvözlettel: H. Éva

Kedves Éva!

A kártya szerint ez a kapcsolat a kölcsönös támogatásról, bizalomról szól. Kiegészítik egymást, összeillenek, és bármilyen nehézség adódjon, meg tudják majd oldani. Harmonikus, kiegyensúlyozott erőviszonyokon alapuló kapcsolat, mely hosszú távon mindkettejüknek nagyon sokat adhat lelkileg. Begyógyulnak régi sebek, és visszaadják egymásnak a hitet abban, hogy összefogva minden probléma megoldható, nem kell minden terhet egyedül cipelni. A kártya azt is mutatja, hogy ha kompromisszumokra is van szükség, megéri – párja harmóniára és békére vágyik, és ezt szeretné megteremteni kapcsolatukban, még ha néha mások is a módszerei, mint Önnek.  Azzal, hogy tett egy elhatározást, és kinyilvánította az akaratát- nem viszi tovább egyedül régi kapcsolatának anyagi terheit- elindított egy teremtő folyamatot. Ha továbbra is határozottan kiáll az igazáért, és nem hagyja magát, az ügy pozitív fordulatot hoz. Megvan a képessége a meggyőzéshez, határozottsága megteszi a kellő hatást volt férjére. A válsághelyzet egy sor olyan képességet hoz ki Önből, ami a későbbiekben komoly anyagi, erkölcsi, lelki hasznot hozhat Önnek- akár egy váratlan lehetőség formájában érkező, jövedelmező új munkakört is. Kreativitás, talpraesettség, új ötletek, problémamegoldó készség- a kezesség ügyében is szüksége lesz ezekre. Az Önnek tartozó hölgy teljes reménytelenségben él. Nem úgy tűnik, hogy képes lesz törleszteni, hiába van meg benne a szándék. Válság megoldási javaslattal állhat elő, és összefogást remél, mellyel együtt tudnak kikeveredni a bajból. Egy remek ötlet segíthet kihúzni Önöket a bajból, ami váratlanul fog érkezni. Támogatókra fog találni, olyan emberek személyében, aki nem csak érzelmileg állnak Ön mellett, de más módokon is segítik majd. Általánosságban a kreatív, alkotó energiák, ötletek, új impulzusok, és lehetőségek érkezését mutatják a lapok. Nincs egyedül, és jó esélyei vannak, hogy túllépjen a problémákon, ha figyel a lehetőségekre, és nem adja fel!
Üdvözli: Éva


Kedves Éva!

Három éve váltam el. Volt férjem még mindig egyedülálló, míg nekem már új kapcsolatom van, melyből született egy kislányunk is. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom volt férjemmel, időnként ellátogat hozzánk, és jelenlegi párom is kedveli, sőt, kislányunk is úgy tekint rá, mintha egy kedves rokon lenne. Eddig nagyon idilli volt a helyzet, azonban az utóbbi időben kezdem gyanítani, hogy párom vissza akar szerezni.
Van alapja a gyanúmnak, vagy csak képzelődöm?
Üdvözlettel: Piroska

Kedves Piroska!

A kártya azt mutatja, hogy az úr a múltjába ragadt. Közös emlékeik tartják a hatásuk alatt, amik az idő multával jelentősen megszépültek. Ő azt az érzést hiányolja, amit annak idején, szerelmük legszebb idején átéltek, és alapvetően nem Önt. Komoly „bepróbálkozástól” nem kell tartania, volt férje csak nosztalgiázik. A lapok szerint jólelkű, becsületes, kissé naiv emberről van szó, akinek nincsenek hátsó szándékai, és nem is képes a ravaszságra. Úgy tűnik, éppen Ön lesz az, aki hozzásegíti majd egy új kapcsolathoz, Ön az, aki segíthet neki visszatalálni múltból a jelenbe. A kártya azt mutatja, mindig számíthatnak majd egymásra, megmarad ez a ritka jó kapcsolat.

Üdvözli: Éva

Kedves Éva!

16 éves fiam az utóbbi néhány hónapban érezhetően egyre távolabb került tőlünk, szülőktől érzelmileg. Nem egy egyszerű kamaszkori elzárkózás ez. Olyan, mintha nem találná a helyét közöttünk, és a világban sem. Nem rég mondta is, hogy úgy érzi, nem tartozik sehová, pedig vágyik egy közösségbe, ahol megértik. Nagyon aggódom érte, és szeretnék neki segíteni. De bár nagyon udvarias, és kedves velünk, beszélgetni, megnyílni nem tud-akar. Mit tegyünk, mi a baj?
Köszönettel: Kata

Kedves Kata!

A lapok arra figyelmeztetnek, hogy a fia megismerkedett valakivel, aki olyan gondolatokat ültetett el benne, ami hosszú távon elidegenítené a családtól, barátoktól, megszokott környezetétől. Nagy a veszélye a függőségnek, félrevezetésnek, illúzióknak- úgy tűnik, a fia megtalálta a közösséget, amit keresett, mert itt azt mondják neki, amit hallani akar, és magyarázatot adnak neki az egyébként teljesen természetes kamaszkori bizonytalanságára. Csak hogy ez a magyarázat hazugság. Mivel valamiféle vallási, dogmatikus légkört mutatnak a kártyák, valószínűleg egy vallási közösség, vagy szekta az, ahol az „agymosás” folyik. Még időben vannak, a fiuk egyelőre még csak tanulmányozza a közösséget, de mivel fogékonynak tűnik, jobb, ha még most beavatkoznak, illetve utánajárnak, ki az, aki önjelölt messiást játszik a fiúk életében.

Üdvözli: Éva

 

Kedves Éva!

Külföldi munkalehetőség ügyében kérdeznék. Nagyon jó ajánlatot kaptam, a családomat is vihetem magammal, szép lakás van kilátásban, és az eddigieknél jóval nagyobb fizetés. Olyan álomszerű az egész, és nekem mégis, vagy pont ezért, gyanús. Leinformálható cég, stb, de megmagyarázhatatlan rossz érzésem van a dolog miatt. Vagy csak a váltástól félek? Feleségem kineveti aggályaimat, szerinte paranoiás vagyok- ő nagyon örül, hogy végre kiszakadunk a szürkeségből. Ön szerint van alapja az aggodalmamnak? Még van egy kis időm dönteni, bár ha nemet mondok, az a házasságomban biztosan okozni fog problémákat…
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Lóri

Kedves Lóri!

A kártya érdekes választ adott kérdésére. Nem a munkával van probléma- mert úgy tűnik, azzal nem lenne gond, semmi megtévesztést nem mutat a kártya. A gondokat a házasságukban mutatja. Úgy tűnik, mintha ez az utazás- költözés valamiféle házasságmentő esély lenne a felesége szemében, mert az igazi gondok a kapcsolatukban vannak. Ön maradni akar, ezért vannak az aggályai, mintha bizonytalan lenne önmagában, feleségében, a házasságukban. A felesége pedig az utóbbi idők gondjai elől akar elmenekülni, és teljesen új életet kezdeni. Abban bízik, hogy ott a házasságuk is megújulhat, és újra jó lehet. Két akarat ütközik, és Önnél úgy tűnik, erősebb a ragaszkodás a megszokott életéhez, munkájához, lakhelyéhez, mint a feleségéhez-hiába tartozik ebbe az életbe elvileg ő is bele. Felesége pedig teljesen bizonytalan Önnel kapcsolatban, de Át kell gondolniuk, hogy mit akarnak tenni a kapcsolatukért, egymásért, hogy akarnak-e egyáltalán tenni valamit, vagy inkább külön folytatják, mielőtt valamelyikük olyan kompromisszumba megy bele, amit később a párja szemére vet majd.

Üdvözli: Éva

Kedves Éva!

Egyetlen rövid kérdésem lenne Önhöz: megkapom az előléptetést? Sok minden múlik most ezen, ezért gondoltam, hogy Önhöz fordulok.
Üdvözlettel: Ani

Kedves Ani!

Komoly hatalmi harcokat ígér a kártya. Igen csak oda kell tennie magát, mert többen is pályáznak az Ön által vágyott állásra. Van, aki áskálódástól, intrikáktól sem riad vissza-, ne csodálkozzon, ha ronda kis pletykákat fog hallani magáról. Álljon ki magáért, de ne menjen bele a sárdobálásba! Legyen öntudatos, seperje le magáról a mérgezett nyilakat, gondoljon arra, hogy azért támadják, mert komolyan tartanak Öntől, képességeitől, tudásától, vagyis komoly ellenfélnek tartják. Pont ez a helyzet, és az, hogy most ki hogyan viselkedik, lesz bizonyíték arra felettese számára, hogy ki az alkalmas a pozícióra. Egy kis bónuszként: A kártya munkatársai között mutat valakit, aki ebben a helyzetben maximálisan kiáll majd Ön mellett, és szeretné, ha nem csak kollégák, de egy pár is lehetnének. Kissé forrófejű, heves természetű, de aranyszívű figura.

Üdvözli: Éva

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!