Magazin

2015.05.29. 06:13

Bíznak a kedvező időjárásban

Ebben az évben is megtartják a sportágválasztót Jászberényben, ahol az érdeklődőknek lehetősége nyílik, hogy bepillantson a városban működő sportegyesületek életébe, illetve ingyenesen kipróbálhassa a neki tetsző sportágakat.

B. Cs.

Nem véletlen, hogy a rendezvény néhány év alatt rendkívül népszerűvé vált a településen. Több helyszínen (Margit-sziget, Szántai kert, Klapka SZKI, Hatvani út) bemutatókat tekinthetnek meg kicsik és nagyok, részt vehetnek nyílt edzéseken, próbára tehetik ügyességüket, erejüket, gyorsaságukat, bátorságukat a résztvevők.



Az idei év újdonságát jelenti – tájékoztatott Patakiné Kocza Anita a Jászkerület Nonprofit Kft munkatársa, az esemény szervezője –, hogy bemutatót tart a város rally szakosztálya, és ugyancsak most először tartanak bemutatót a városban a street workout képviselői is. Az esemény díszvendége Verrasztó Dávid többszörös Európa bajnok, úszó olimpikonunk. Az esemény szervezői együttműködnek a rendezvénnyel párhuzamosan zajló Jászsági Tűzoltó Verseny és Tűzoltó Gyereknap szervezőivel, ahol hasonlóan a sportágválasztó eseményeihez a sikeresen teljesített próbák után matricákat gyűjthetnek a vállalkozó kedvű résztvevők, amelyekkel a nap végén sportszereket nyerhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!