Magazin

2015.05.15. 14:27

Ismét eldőlt, hogy ki a legény a gáton

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság az idén is közösen rendezte meg a Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokság országos döntőjét.

Szoljon.hu

Dr. Tájok Péter rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának igazgató-helyettese és Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője május 14-én 9 órakor Tiszafüreden ünnepélyes megnyitón köszöntötte a II. Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokság résztvevőit - tájékoztatta a Szoljon.hu-t a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.A pontszerző versenyen 16 csapat résztvevői indultak, hogy eldöntsék, 2015. évben ki a legjobb a gáton. A versenyzők váltófutásban, hat fős csapatokban Poroszló településről rajtoltak és a Tisza-tó körüli gáton - 54,4 kilométer teljesítése után - Tiszafüreden értek célba. A leggyorsabb csapat 3 óra 40 perc alatt teljesítette a távot.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] Fotó: police.hu
[/caption]

A verseny végeredményeként a dobogó legfelső fokára - a tavalyi évhez hasonlóan - a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapata állhatott, a második helyet a Készenléti Rendőrség csapata szerezte meg, míg a harmadik helyen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. A legjobb csapatoknak járó kupákat az ünnepélyes eredményhirdetésen Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Erika rendőr alezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági főkapitány-helyettese adta át.

A versenyen IX. helyezést elérő Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a döntő szervezéséért és lebonyolításáért Dr. Tájok Péter rendőr alezredestől különdíjat vehetett át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!