Magazin

2015.05.18. 11:49

Új köntösben

Címkék#X

Időről időre úgy érezzük, hogy érdemes átgondolnunk, hogyan is tudnánk még jobban csinálni mindazt, amit eddig tettünk.

Fodor Beáta

Miként tudunk igazodni a változó igényekhez, amelyeket szeretnénk kiszolgálni. Persze ahhoz, hogy ezt megtegyük, izgalmas út, érdekes időszak vezet. A miénk is azt volt, amióta elterveztük, hogy megújítjuk a megyei napilapot. Az elmúlt hetekben sorra vetődtek fel az ötletek, mi mindent kellene kipróbálni, megvalósítani, vagy mik azok, amikhez mindenképp ragaszkodjunk, hiszen hasznosak, érdekesek, szórakoztatóak voltak, amit az olvasóink visszajelzései is bizonyítottak. Mert ez nagyon fontos volt számunkra. Hogy az Önök véleményét, javaslatait is beépíthessük a változtatásokba, hogy olvasóinkkal, előfizetőinkkel együtt alakíthassuk az Új Néplapot. Erre pedig továbbra is kérem, s biztatom Önöket: tegyék ezt a jövőben is, segítsék munkánkat az észrevételeikkel, javaslataikkal.



Munkatársaimmal lázas munkával töltöttük hát az elmúlt heteket, amelynek során egyre határozottabban látszott, milyen is lesz a végeredmény. Olyan, amilyennek a mai és a következő időszak lapszámait látni fogják. Kérem, forgassák szeretettel, bizalommal az Új Néplapot, s találják meg benne mindazt, ami a leginkább érdekli Önöket. Legyen szó hírekről, tudósításokról, háttéranyagokról, a mindennapjainkat segítő információkról vagy éppen a szórakoztatás különféle formáiról. Utóbbiakból is akad majd bőven, hiszen a hetente jelentkező keresztrejtvény magazin mellett mától naponta megtalálják lapunkban a világhírű, de nagyon lusta macska, Garfield egy-egy történetét is. Aki jobbára csak arra törekszik, hogy bekapjon egy nagy adag pizzát vagy lasagne-t, közben viszont olyan kalamajkákba keveredik, amelyekkel mosolyt csak gyermek és felnőtt arcára. S ebben közös a célunk vele. Mi is arra törekszünk, hogy Önök jól érezzék magukat, amikor lapunkat forgatják.

Kellemes olvasást kívánok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!