EREDMÉNYHIRDETÉS

2017.11.26. 14:28

Önök szavaztak: íme a legállatibb kedvencek! – Állati jó fotóverseny eredményhirdetés

Véget ért népszerű kisállat fotóversenyünk, íme az eredmények!

Rengeteg pályázat és még annál is több szavazat érkezett Állati jó fotóversenyünkre, illetve a játékban résztvevő kisállatokra. A több hétig tartó „cukiság-küzdelem” lezárult, mutatjuk a dobogós kedvenceket!

1. helyezett Jhonnyka Tiszavárkonyról 2123 szavazattal

Nyereménye egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Rio Díszállatkereskedés jóvoltából, egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Kedvenc Állateledel, Felszerelés és Díszállatkereskedés jóvoltából, valamint egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet az Állateledel és felszerelések üzletben vásárolhatnak le a gazdival.

2. helyezett Frici Öcsödről 2101 szavazattal

Nyereménye 3 x 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány az Állateledel és felszerelések üzlet jóvoltából, valamint egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Kedvenc Állateledel, Felszerelés és Díszállatkereskedés felajánlásával.

3. helyezett Lüszi Szolnokról 1640 szavazattal

Nyereménye egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány az Állateledel és felszerelések üzlet jóvoltából, valamint szintén egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány a Kedvenc Állateledel, Felszerelés és Díszállatkereskedés felajánlásával.

És a ráadás:

Annak sem kell azonban búslakodnia, aki épp lecsúszik a dobogós helyezésről, hiszen a 4. helyezett egy 5.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb az Állateledel és felszerelések üzlet jóvoltából.

A 4. helyezett 1061 szavazattal Endre Újszászról:

Gratulálunk a nyerteseknek! Az általuk megadott email-címen felvesszük velük a kapcsolatot.

Borítókép forrása: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!