DALLAMOS EST

2017.12.05. 15:25

A hetvenes, nyolcvanas évek dallamait idézi fel a megyei zenekar

A Traffic Band nyolc éve alakult megyebeli, tapasztalt zenészek egymásra találásával, akik minőségi rendezvényzenekart álmodtak meg maguknak. A csütörtöki Dallamos estén ők az egyik fellépő zenekar.

Legközelebb a Dallamos estéken lépnek fel

Forrás: Beküldött fotó

– A hatvanas évek dalaitól a mai rádiós slágerekig minden megtalálható a repertoárunk­ban – hangsúlyozza Csótó Szilvia, a zenekar énekese és vezetője. A csapat bejárta már az egész országot, sőt, határon túl is színpadra léptek.

– Büszkeség, hogy olyan zenekarokkal is egy színpadon állhattunk, mint Szalonna és bandája vagy Radics Gigi és csapata – árulja el az énekes, aki „civilben” kommuni­kációs szakemberként dolgozik.

– Ha ilyen fantasztikus előadók is elismeréssel beszélnek a műsorunkról, az számunkra hatalmas dolog. Bár mind munka mellett zenélünk, számunkra ez jóval több, mint hobbi. Életforma, sok elfoglaltsággal, kevés szabad hétvégével, de szeretjük csinálni. Bennünket a zene hozott össze, és ma már nem egy szimpla zenekar vagyunk, hanem egy nagy család.

Ez az összhang érződik a produkción is. Az ifjú énekestől azt is megkérdezzük, melyik a kedvenc magyar dala a repertoárból.

– A Locomotiv GT szerintem minden idők egyik legkiemelkedőbb magyar zenekara volt, és a Neked írom a dalt című slágerük mindig megdobogtatja a szívem.

Legközelebb a Dallamos estéken lépnek fel
Forrás: Beküldött fotó

A Dallamos estén a 70-es, 80-as évekbe kalauzolják vissza a közönséget, felidézve a magyar zenei élet legkiemelkedőbb előadóinak slágereit. A zenekar arra biztat mindenkit, a koncerten engedjenek el minden feszültséget, és énekeljenek velük együtt, bátran és hangosan!

J. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!