elit játszma

2017.12.07. 17:52

Kevin Costner és Idris Elba összefognak egy lányért

Az izgalmas film azt mutatja be, hogyan változik megy egy profi síelő élete, miután balesetet szenvedett. Bekerül a maffia kemény világába, és nem tudni, hogyan birkózik meg a különös helyzettel.

Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy

baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után

néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig

főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít.

Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.

Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol

percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek.

Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

A megtörtént esetet feldolgozó film Molly Bloom memoárja alapján készült. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastaint láthatjuk, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, pszichológus édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja. A rendezői székbe a Social Network – Közösségi háló Oscar®-díjas írója, Aaron Sorkin ült, aki az Elit játszma forgatókönyvét is jegyzi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!