Csak egy történet

2018.02.05. 16:16

Itt az új Star Wars-film előzetese (videó)

Mióta a Disney felvásárolta a Star Wars-filmek jogait, azóta a rajongók csak úgy dúskálnak a réges-régi kalandokban.

Forrás: afp

Évtizedek óta tartó csend tört meg, mikor a sorozat nyolcadik számmal ellátott epizódja a mozivásznakra került, és onnan nem volt megállás. Az elmúlt években a karácsonyi időszakban mindig kaptak egy új filmet a rajongók, ám a soron következő sztori májusban kerül a nézők elé:

Solo – Egy Star Wars-történet címmel.

Ebben megismerhetjük a nagyszájú csempész előéletét, miért is tud olyan sokat a birodalmiakról, hogyan köt szoros kapcsolatot szőrös barátjával, Chewbaccával, és várhatóan azt is megtudjuk, miként szerzi meg a Sólymot Lando Calrissiantól, akivel már a trailerben látottak alapján jó viszonyt ápol Han Solo.

A film várhatóan május végén kerül a mozikba. Han Solo szerepében Alden Ehrenreich szeli a galaxist, de olyan nagy nevek szerepelnek még a stáblistán, mint Emilia Clarke, a Trónok harca színésznője, Woody Harrelson és Donald Glover, aki Landót játsza.

Borítókép: Billy Dee Williams, Harrison Ford, azaz Lando Calrissian és Han Solo, az eredeti 1980-as A Birodalom visszavág című filmben

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!