veszélyes manőver

2018.02.07. 11:37

Tarantino: Életem legnagyobb hibája volt!

Címkék#karambol

A színésznő védelmébe vette Tarantinót, és így írt arról, hogy végül a rendező átadta neki a felvételt, amit – Tarantino elmondása szerint – 15 év keresgélés után találtak meg.

Uma Thurman pár napja tálalt ki: a legendás rendező kis híján halálba hajszolta a Kill Bill című film forgatásai alatt.

Egy autós jelenetben kaszkadőr helyett Thurmannek kellett vezetnie nagy tempóval a megbízhatatlanul működő kocsit, amely fölött elvesztette az irányítást, fának csapódott, és súlyos sérüléseket szenvedett.

„Mindezt azzal a tudattal tette, hogy tisztában volt azzal, hogy ezzel árthat saját magának is, és büszke vagyok rá a bátorságáért, és azért, mert a helyes utat választotta.”

Thurman ezek szerint már nem hibáztatja Tarantinót, sokkal inkább a film producereit – mint arról a Bors beszámolt. Nyilatkozatából kiderül, voltaképpen nem is a karambollal volt gondja, hanem az ügy eltussolására tett kísérlettel. A színésznő most hazugsággal és a bizonyítékok eltüntetésével vádolja a három férfit:

„Csak és kizárólag Lawrence Bender, E. Bennet Walsh és a hírhedt Harvey Weinstein a felelős a történtekért.”

Tarantino is válaszolt a vádakra:

„A produkciós menedzsertől, Bennett Walsh-tól hallottam, hogy Uma izgul az autóvezetős rész felvétele miatt. Egyikőnknek sem jutott eszébe, hogy kaszkadőrrel forgassunk. Ez csak vezetés volt. Semelyikőnk sem tekintette kaszkadőrmutatványnak. Talán kellett volna, de nem tettük. Biztos vagyok benne, hogy amikor ezt felhozták nekem, csak forgattam a szemem, és bosszankodtam. De biztosan nem voltam nagyon dühös. Nem mentem oda Uma lakókocsijához, és nem ordítottam vele, hogy szálljon be az autóba. Nem voltak meredek gödrök és csúszós kanyarok. Umának volt jogosítványa. Tudtam, hogy bizonytalanul vezet, de volt jogosítványa... Köztem és Uma között voltak viták a baleset miatt. Engem hibáztatott a balesetért, és meg is volt hozzá a joga. Nem én akartam, hogy megtegye. Mondtam, hogy szálljon be a kocsiba, és biztosítottam róla, hogy az út biztonságos. De nem volt az. Talán az autóval is voltak problémák, amikről akkor nem tudtunk. Megvoltak a vitáink erről.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!