látványos akciók

2018.03.06. 12:56

Budapestre érkeznek a pankráció szupersztárjai

2018 májusában visszatér show-jával a WWE Magyarországra, a Budapest Arénába. A rajongók újra élőben is részesei lehetnek a különleges élménynek és láthatják az összes kedvencünket.

Forrás: livenation.hu

Bő 2 hónap múlva ismét hazánkba látogat az egyik legnépszerűbb amerikai látványosság, a WWE Live, azaz a pankráció szupersztárjai. A május 14-én, hétfőn megrendezésre kerülő show-ra olyan szupersztárok érkeznek Budapestre, mint AJ Styles™, Shinsuke Nakamura™, Charlotte Flair™, The New Day™, Naomi™, Kevin Owens™, Jinder Mahal™ – sok más WWE szár mellett.

Sokan követik itthonról is a hetente zajló meccseket, szurkolnak kedvenceiknek és csodálják a látványos akciókat. Akik nem ennyire naprakészek, azoknak is érdemes megismerni a Budapestre érkező szupersztárokat, esetleg kiválasztani, hogy a májusi shown kiért fognak szorítani élőben, az Arénában.

A WWE egyik megkerülhetetlen pankrátora az elmúlt években Kevin Owens. A Quebec-i születésű, szókimondó versenyző, aki kegyes és rossz szándékú is tud lenni a ringben, The Rock, azaz Dwayne Johnson hatására kezdett a pankrációval foglalkozni. Mostanra már számos elismerést szerzett az USA-ban és külföldön egyaránt.

14 évnyi világjáró, független küzdelmei során az összes olyan emberrel meccselt, akik később WWE szupersztárok lettek, Daniel Bryan, Seth Rollins, Adrian Neville és Sami Zayn egyaránt az ellenfelei voltak. Miután a világ egyik legjobb versenyzőjévé vált, 2014-ben csatlakozott a WWE ligájához, ahol pár hónap alatt rögtön megnyerte az NXT bajnokságot.

Utána a fő ágon John Cena-t rögtön az első meccsükön legyőzte, azóta a legnagyobb és legrosszabb fiúkra hajt, ami eddig egy USA és egy interkontinentális bajnoki címet is hozott már neki.

Napjainkban a Smackdown Live egyik sarokköve, az egyik legnépszerűbb szupersztár a ringben. Budapest közönsége ráadásul a jelenlegi tervek szerint egy egészen különleges produkciót láthat majd tőle, hiszen AJ Styles és Sami Zayn társaságában egy hármas meccs várható tőlük a WWE bajnoki címért május 14-én az Arénában!

Borítókép: Kevin Owens

Forrás: Livenation.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!