öröm rájuk nézni

2021.08.15. 19:36

Tündériek! Így nyaral családjával George Clooney

A sármos világsztár, George Clooney és családja két éve nem járt olaszországi nyaralójukban, ahol nemrég lencsevégre kapták őt feleségével és tündéri ikreikkel.

US director and actor George Clooney (R) and his wife Lebanese-British human-rights lawyer Amal Clooney pose on the red carpet upon their arrival for the premiere of the US series "Catch-22", directed by Georges Clooney, on May 13, 2019 in Rome. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

Forrás: Tiziana FABI / AFP

Fotó: AFP

A koronavírus miatt a Clooney házaspár már 2019 óra nem járt a Comói-tónál, azonban a napokban visszatértek kedvenc nyaralóhelyükre, hogy pihenhessenek és a gyerekeiknek szenteljék minden idejüket.

A színésznek és ügyvéd feleségének, Amalnak 2017. júniusában születtek meg az ikrei, Ella és Alexander.

A lesifotósok egy irtó édes pillanatban kapta lencsevégre a családot, Amal egy igazi nyaralós szettben, egy laza piros ruhában és szalmakalapban követte fiúkkal a családfőt, akinek tüneményes kislánya el sem engedte édesapja kezét – szúrta ki a Life.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!