Nagy érzések

2022.04.22. 04:25

Demi Moore-ra újra rátalált a szerelem, itt az első közös fotó

Miután együtt mutatkoztak a párizsi divathéten, már nem tudták titkolni szerelmüket.

Jó ideje semmit sem lehetett tudni Demi Moore magánéletével kapcsolatban, de most úgy tűnik, végre lehullt a lepel!

A párizsi divathéten történt ugyanis, hogy a lesifotósok kiszúrtak egy magas, sármos férfit Moore oldalán. Sokáig nem is kellett találgatni, ugyanis kiderült, a rejtélyes férfi nem más, mint Daniel Humm, egy svájci séf, akinek több előkelő étterme van: két New York-i, egy Los Angeles-i és egy londoni is, emellett számos szakácskönyv szerzője. Humm 2017-ben társalapítója volt a Rethink Food nevű nonprofit szervezetnek, amely egy igazságosabb, fenntarthatóbb élelmiszerrendszer létrehozását tűzte ki céljául. A világjárvány 2020-as berobbanása után a szervezet napi 3000 ingyenétkezést biztosított a rászorulóknak New Yorkban.

Fülig szerelmes

Azután, hogy március elején együtt mutatkoztak, egy svájci tévének is nyilatkozott Humm, ahol nevetve ismerte el, hogy ő és az 59 éves, Golden Globe-jelölt színésznő egy párt alkotnak, néhány hónapja randiznak. Ezzel egy időben első közös fotójuk is megjelent a férfi Instagram oldalán.

Az interjúban Hummnak fülig ért a szája, és amikor megkérdezték tőle, hogy milyen érzés, hogy a szakmai teljesítménye helyett a magánéletével kerül címlapra, azt mondta:

„Csak kevesen vannak, akik ezt megértik és meg tudják oldani. Így egyre kevesebben is vannak, akikkel működhet így a kapcsolat. De működik” – árulta el a sztárséf.

Jobs özvegye után Demi

Humm korábban Laurene Powell Jobsszal, Steve Jobs özvegyével alkotott egy párt. A 46 éves férfinak három gyermeke van, és állítólag a közös baráti kör hozta őket össze Demivel. A Us Weekly szerint hiába a 13 év korkülönbség, azonnal működött köztük a kémia. Egy bennfentes szerint „ördögi” humoruk és kalandvágyuk miatt a kezdetektől jól megértik egymást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!