Megy a sárdobálás

2022.04.27. 07:19

Egyre dagad a Gáspár család és Gáspár Laci balhéja

Nem hagyják szó nélkül Gáspárék, hogy távoli és szintén híres rokonuk ország-világ előtt besározza a nevüket. Gáspár Laci vádjaira most idősebb Gáspár Győző, Gáspár Zsolti és Bea asszony is reagált. Nos, nem kímélték az X-Faktor mentorát.

Hatalmas port kavart az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor pénteki adása, amelyben Gáspár Laci rántotta le a leplet a Gáspár család másik feléről, vagyis idősebb Gáspár Győzőről és Győzikéről. Előbbiről azt állítva, hogy elfordult tőlük, amikor Laci édesapja beteg lett, míg az utóbbi tehetségét kérdőjelezte meg nyilvánosan. A Gáspár család összezárt, és egy emberként kérik ki maguknak a híres rokon vádjait – írja a Bors.

„Lacika nem a becsületéről volt híres”
 

– A feleségem emlékét, engem és a fiaimat nem lehet nevetség tárgyává tenni, de főleg Gáspár Lacika nem teheti ezt meg, és ő ezt pontosan tudja – kezdte a Borsnak az idősebb Gáspár Győző.

– Laci édesapját szerettem és tartottam is vele a kapcsolatot, bár az igaz, hogy vele nem, hiszen neki, maradjunk annyiban, hogy rossz híre volt Balassagyarmaton. Nem akarok többet mondani annál, mint hogy nem éppen a becsületéről volt híres – mondta a Gáspár család feje, aki szerint az X-Faktor mentora elfelejtette, kinek is köszönheti, hogy annak idején eljuthatott Budapestre a Megasztárba.

– Dühítő volt azt hallani a tévében, hogy mi nem segítettük őket! Gáspár Laci egyszerűen hazudik, hiszen a feleségem volt az, aki ruhákat vett neki, hogy fel tudjon menni Pestre. Aztán a cégem kisbuszát is odaadtuk sofőrrel együtt, hogy a családja eljusson a műsorra, majd haza is kerüljenek Balassagyarmatra 

– háborgott. – Ez a fiú el sem jött a feleségem temetésére, de ezen nem is csodálkozom, hiszen annak ellenére, hogy most Hajdú Péternél az apja iránt érzett szeretetéről és tiszteletéről beszél, a sírja közelébe sem megy. Ha én kéthetente nem járnék ki, egy szál virág se lenne ott – fakadt ki a Borsnak az idősebb Gáspár.

„Söprögessen a saját portáján, van mit…”
 

– Maradjunk annyiban, hogy az egész család felháborodva nézte Lacika rólunk alkotott véleményét az Összezárva című műsorban. Csak annyit fűznék hozzá: ahogy látom, elfelejtette, hogy az édesanyám mennyit tett érte annak idején. De nem baj, majd mi emlékeztetjük rá! 

Én elismerem a tehetségét, hiszen nem semmi az, amit letett az asztalra. Azt viszont kikérem magamnak, hogy szájára vegye apámat és a testvéremet!

 Bőven van söprögetni valója a maga portáján, hát inkább ott tegye – reagált Zsolti gazda.

„Az anyósom temetésére sem jöttek el”
 

Gáspár Laci botrányos kijelentései eljutottak Győzikéhez és Bea asszonyhoz is. A showman úgy döntött, egyelőre nem veszi fel a kesztyűt másod-unokatestvérével szemben, de felesége nem fogta vissza magát és kiállt férje és apósa mellett.

– Nem értem, hogy Lacika miért a férjemet és az apósomat pécézte ki magának, hiszen van még bőven unokatestvére és másod-unokatestvére, akiket bezzeg nem emleget. Ja, hogy az fáj neki, hogy Győző papa nem szórta el a pénzt és sikeres vállalkozó lett?! Én úgy tudom, hogy csak azután lett számukra fontos rokon az apósom, miután megneszelték, hogy jómódú lett. El is fogadták a segítséget a Megasztár alatt, de az anyósom, Mari mama temetésére már nem jöttek el, pedig rajtuk kívül mindenki ott volt. Hogy jön ő ahhoz, hogy a férjem tehetségét megkérdőjelezze?! Talán nem akkora énekes, mint ő, de hogy az ország első számú showmanje, azt nem veheti el tőle – reagált Bea asszony, aki jelezte, rengeteg mindent tudna még mesélni az énekesről és a családhoz fűződő viszonyáról, de inkább visszafogja magát és ezt javasolja Gáspár Lacinak is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!