Bulvár-celeb

2024.02.29. 16:18

Szörnyű hírek a súlyos beteg Katalin hercegnéről

A királyi család eddig titkolózott a walesi hercegné állapotáról, nemrég a palota mégis közleményt adott ki.

LONDON, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 21: Catherine, Princess of Wales, travels in a carriage towards Buckingham Palace after the ceremonial welcome at Horse Guards Parade during the state visit to the United Kingdom by the President of the Republic of Korea and the First Lady in London, United Kingdom on November 21, 2023. Wiktor Szymanowicz / Anadolu (Photo by Wiktor Szymanowicz / ANADOLU / Anadolu via AFP)

Fotó: Anadolu via AFP

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Katalin hercegné még januárban került kórházba, mivel egy hasi műtéten esett át.  10-14 napot a klinikán kellett töltenie a komoly beavatkozást követően, azóta állapota fokozatosan javul. Bár már visszatért az otthonába, a lábadozás miatt egy ideig nem tud megjelenni nyilvános eseményeken.

Az eset óta nem adtak ki hivatalos nyilatkozatot Katalin állapotáról, ez pedig aggodalommal töltötte el a rajongókat. Többen arról pletykáltak, hogy Vilmos Herceg felesége súlyos beteg lehet, például rákos. A közelmúltban megjelentek olyan találgatások is, miszerint Crohn-beteg Katalin hercegné, míg mások szerint a műtét után súlyos komplikációk léptek fel, így mesterséges kómába helyezték a hercegnét, emiatt kellett két hetet a kórházban töltenie.

A Kensington-palota azonban véget vetett a találgatásoknak, és új hírt közölt Vilmos herceg feleségéről.

"A walesi hercegné, aki egy műtét után lábadozik, továbbra is jól van" 

- áll a hivatalos közleményben.

A nemrég rákkal diagnosztizált III. Károly felesége, Kamilla királyné istentiszteletet szervezett a windsori kastély területén található Szent György-kápolnába a januárban meghalt II. Konstantin, az utolsó görög király tiszteletére. Vilmos herceg ezt az utolsó pillanatban mondta le, amiből többen arra következtettek, hogy Katalin hercegné állapota romlott. Ekkor adta ki közleményét a palota - írja a Daily Mail nyomán az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!