Bulvár-celeb

2021.09.30. 06:05

Fegyvergolyó csapódott a kocsi szélvédőjébe, az anya megsebesült, két gyereke sokkot kapott

Szlovákiában történt a brutális eset az édesanyával és gyermekeivel.

Forrás: Shutterstock

Egy édesanya két gyermekével haladt az autójával a szlovákiai Turčianske Teplicében, amikor egy fegyvergolyó csapódott be az anyósülés felőli ablakon, szilánkosra törve az üveget. A golyó a műszerfalba fúródott, a repülő szilánkok megsebesítették a nő karját – írja a Paraméter.sk. nyomán a Metropol.

A 3 és 7 éves kisgyermekek rémületükben elsírták magukat. Az anyukájuk kivette őket a kocsiból, majd leintette az első elhaladó autót. A sofőr azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket.

Később kiderült, hogy a fegyvert egy út melletti családi házból sütötték el. A fegyvertulajdonos férfi egy vadászatból érkezett haza, éppen pakolt ki a kocsijából, amikor véletlen elsült a puskája, így csapódott be a nő autójának ablakán.

A férfi szörnyen érezte magát, és nem győzött bocsánatot kérni, ugyanis állítása szerint ő akkor hallott először az esetről, amikor becsengettek hozzá a rendőrök.

A kihallgatás után szabadon engedték a férfit, azt egyelőre nem tudni, hogy indítottak-e ellene eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!