Szörnyű

2022.05.04. 05:54

Sokkoló: két kisgyerekével ugrott le a tizedikről egy anya

Egyelőre nem tudni, mi vitte rá a nőt a végzetes borzalomra.

Kedd reggel egy 33 éves nő 3 éves kisfiával és 6 éves kislányával együtt vetette le magát egy tízemeletes temesvári tömbház tetejéről. A kiérkező mentők csak az anya és a kisfiú halálát tudták megállapítani.

A kislány még életben volt, de az orvosok erőfeszítései ellenére rövidesen ő is életét vesztette – írta meg a Főtér alapján a Tények.

Az erdélyi portál hozzátette, az eset a város déli részén, a Dâmboviţa sugárúton történt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi késztette az anyát erre a szörnyűségre.

A temesvári anyakönyvi hivatal szerint a nő április 19-én nyújtotta be a szükséges papírokat, hogy újra összeházasodjon a volt férjével.

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!